Ga naar de hoofdinhoud

Verpakkingsmachines

Machines en componenten voor verpakkingslijnen. Vorm, vul, lucht, label en sluit je inpakzakken. Stapel en beveilig je bulkgoederen op palletten. Transporteer ze veilig doorheen je productieomgeving.

Ontdek ons aanbod
Pallet pers

Pallet pers

Maxpac

De palletpers is een gespecialiseerde machine ontworpen voor het persen van geladen pallets met zakken.

Pallet(ont)stapelaar

Pallet(ont)stapelaar

Maxpac

Pallet(ont)stapelaars dragen bij aan een efficiënter en veiliger logistiek proces door de noodzaak van handmatige tussenkomst te minimaliseren.

Pallet weegsysteem

Pallet weegsysteem

Maxpac

Integreer een nauwkeurige weging met je stretchwikkelaars of omsnoeringsmachines voor een naadloze en efficiënte gewichtscontrole.

Kartonvel applicator

Kartonvel applicator

Maxpac

Machine ontworpen om papieren onder- of tussenlagen aan te brengen onder en tussen verpakte producten die op pallets rusten.

Pallet centrering

Pallet centrering

Maxpac

Palletcentrering is een onmisbaar hulpmiddel in toepassingen waar een feilloze en nauwkeurige positionering van pallets een must is.

Pallet lift

Pallet lift

Maxpac

Deze hefeenheden met hydraulische of elektromechanische werking bieden een veelzijdige oplossing voor het aanpassen van de hoogte in productielijnen.

Pallet transportsystemen

Pallet transportsystemen

Maxpac

Onze pallet transport oplossingen bieden efficiënte & modulaire componenten om palletten efficiënt en veilig doorheen je verpakkingslijn of fabriek te vervoeren

Flex-Auto big bag vulstation

Flex-Auto big bag vulstation

Maxpac

De Flex-Auto is de ultieme oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar maximale efficiëntie en automatisering in hun big bag vulprocessen.

Flex-Plus big bag vulstation

Flex-Plus big bag vulstation

Maxpac

Geautomatiseerde en ergonomische vulinstallatie voor granulaten en poeders in big bags, met ondersteuning voor hogere vulcapaciteiten.

Flex big bag vulstation

Flex big bag vulstation

Maxpac

De flexibele big-bag vulinstallatie die zich leent voor granulaten en poeders. Mobiele installatie en voorzien van een trilfunctie.

Laat je inpakken door ons

Refurbished machine aanbod

Snel lever- en betaalbare machines en componenten

Wij bieden regelmatig gebruikte verpakkingsmachines aan zoals vulmachines, palletisers en toebehoren voor je verpakkingslijn. Ons tweedekans aanbod wordt grondig nagekeken, getest en opgefrist voor een tweede leven in jouw productieomgeving.

Dankzij een korte levertermijn en de nodige garanties, ben je in no time gepakt en gezakt. En volledig gerust.

Ontdek ons occasie aanbod