Ga naar de hoofdinhoud
Pallet pers

Pallet pers

De palletpers is een gespecialiseerde machine ontworpen voor het persen van geladen pallets met zakken.

Ontdek de mogelijkheden
Upgrade je verpakkingslijn

Efficiënte compacteer oplossing voor geladen pallets

Door de pallets luchtledig te maken, wordt de veiligheid bij het stapelen verhoogd en het volume verminderd, wat resulteert in efficiënter ruimtegebruik in transportmiddelen zoals zeecontainers.

De palletpers biedt een efficiënte en veilige oplossing voor het persen van geladen pallets met zakken. Door de lading luchtledig en compacter te maken, verhoogt deze machine de veiligheid bij het stapelen en optimaliseert het ruimtegebruik in transportmiddelen zoals zeecontainers. Met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, krachtige persmechanismen en een compact ontwerp, is de palletpers een waardevolle investering voor diverse industriële toepassingen.

De palletpers maakt gebruik van hydraulische kracht om een hoge druk op de geladen pallets uit te oefenen. Dit zorgt voor een efficiënte en consistente persing van de zakken. De machine is uitgerust met een automatische perscyclus die de pallet in positie brengt, perst en vrijgeeft zonder handmatige tussenkomst. Dit verhoogt de snelheid en efficiëntie van het proces.

Geavanceerde sensoren zorgen ervoor dat de machine stopt als er obstakels worden gedetecteerd, waardoor de veiligheid van de operators wordt gegarandeerd. Veiligheidskooien schermen de werkzone af en voorkomen dat operators tijdens het persproces in gevaar komen.

De palletpers heeft een compact ontwerp dat minimale vloerruimte in beslag neemt, waardoor hij gemakkelijk te integreren is in bestaande productielijnen of magazijnen. De machine kan eenvoudig worden geïntegreerd met andere transport- en opslagoplossingen, zoals rollenbanen en shuttle systemen.

De verbeterde stabiliteit, efficiëntie en ladingintegriteit maken de palletpers tot een onmisbaar hulpmiddel in moderne logistieke en productiefaciliteiten.

Eigenschappen


 • Verhoogde veiligheid en stabiliteit
 • Efficiënt ruimtegebruik
 • Verbeterde lading integriteit
Vraag het aan een expert

Packaging advies

Niet zeker of deze oplossing de perfecte fit vormt voor jouw verpakkingsproces?

Laat je vrijblijvend en kostenloos adviseren door een Maxpac expert over de mogelijkheden. We antwoorden je de eerstvolgende werkdag. Zonder verplichtingen.

Sales Manager

Alex Govaert


Ik wil vrijblijvend advies


  Je voornaam en familienaam.
  Voor een snel of eenvoudig advies.
  Voor extra vragen of een langere uitleg.
  De juiste context voor jouw vraag.
  Je exacte vraag met details over jouw producten, omgeving, oppervlakte en eisen verzekeren een goed advies.
  Je ontvangt 4x per jaar PackEdge, onze nieuwsbrief met know-how, trends en innovaties in de verpakkingssector.