Ga naar de hoofdinhoud

Over Maxpac

Met Maxpac als partner, blijf je voorop dankzij een betrouwbaar, efficiënt en schaalbaar verpakkingsproces.

Stay ahead of the pack
Packaging expert sinds jaar en dag

Staying ahead of the pack

Verpakking is geëvolueerd van noodzaak tot een concurrentieel onderdeel van je product. Of je nu denkt aan functie, prijszetting of marketing, Maxpac helpt je om alles uit je verpakking te halen.

De primaire rol van de emballage beperkt zich allang niet meer tot het bundelen, transporteren en bewaren van jouw bulkproducten. Met de juiste verpakking blijf je de concurrentie een stap voor. Een sterke verpakking zorgt voor een kwalitatief merkbeeld, verschaft noodzakelijke informatie, verzekert logistieke efficiëntie en biedt duurzaamheid.

Met Maxpac als partner beschik je over de nodige garanties.

Kwalitatieve verpakkingslijnen, machines en componenten

Kwalitatieve onderdelen

We werken uitsluitend met machines van kwaliteitsvolle makelij of bouwen eigen componenten op maat in onze ateliers.

Zo starten we steeds met de best mogelijke fundering voor je verpakkingslijn met beproefde machines.

Lang termijn visie op verpakken

Lange termijn visie

Maxpac overstijgt de klassieke klant-leverancier relatie. Samen met onze partners denken we vanaf de meet met jou mee.

Je krijgt oplossingen die vandaag resultaten opleveren. En je ambities van morgen kunnen bijbenen.

Sterke dienst va verkoop

Dienst na verkoop

Je rekent op snelle tussenkomsten, betrouwbaar onderhoud en soepele aanpassingen. Wij bieden de juiste diensten en een 24/7 service team.

Zo is een minimale downtime en maximale flexibiliteit gegarandeerd voor jouw verpakkingsproces.

Garantie voor kwaliteit en vertrouwen

Onze merken

Bij Maxpac trekken we resoluut de kwaliteitskaart. Zo werken we enkel met de beste machines en componenten van betrouwbare en gevestigde merken.

We zijn trotse, en in sommige gevallen exclusieve, verdeler & partner van meerdere sterke brands in de verpakkingsindustrie. Dankzij die gekoesterde relaties, biedt Maxpac een unieke mix van kwalitatieve onderdelen en brede know-how.

En met ons refurbished aanbod brengen we dat premium kwaliteitsniveau binnen het bereik van kleine èn grote projecten.

Concetti logo

Concetti

Het Italiaanse Concetti produceert sinds 1975 geautomatiseerde verpakkingsoplossingen op maat voor de meest uitdagende materialen om te verpakken. Ze zijn actief in meer dan 60 landen.

Greiff Velox logo

Greiff Velox

Het Duitse Greiff-Velox biedt inpakmachines, vultechnologie en palletiseeroplossingen. Met +3.000 gerealiseerde projecten in 90 landen, leveren ze kwaliteit en bijna 1.000 jaar ervaring.

VAI logo

VAI

Het uiterst bekwame team van professionals bij VAI (Veneta Automazioni Industriali) in Italië ontwerpt, ontwikkelt en levert al 40 jaar semi- en volautomatomatische verpakkingsmachines.

Onze historiek

Maxpac doorheen de tijd

Verdiep je in onze geschiedenis en ontdek hoe Maxpac zich transformeerde tot de onderneming van vandaag.

Wat startte als een service- en sales organisatie, is vandaag een multidisciplinaire speler die een integrale projectaanpak biedt. Duik mee in ons archief en ontdek hoe Maxpac door de jaren is geëvolueerd.

 
 

 

 
 
1980

Oprichting Govatec

Govatec ingenieursbureau wordt opgericht door Herman Goossens. Een ingenieursbedrijf met focus op apparatuur en installaties voor de verwerking van droge stoffen.

1997

Overname door Verder Groep

De Verder Groep uit Nederland neemt Govatec over en de onderneming verhuist naar Antwerpen.

 
 

 

 
 
 
 

 

 
 
2010

Govatec wordt Maxpac

Het bedrijf wordt autonoom onder de nieuwe bedrijfsnaam Maxpac en verhuist naar Temse. Het nieuwe management legt de focus op het verpakken en de behandeling van vaste stoffen. Het technisch service- en sales bedrijf met specialisatie in verpakkingsmachines, wordt agent van enkele sterke merken waaronder Concetti, Greif-Velox, Unitech en VAI.

2018

Multidisciplinaire speler

Maxpac verhuist naar een ruimere locatie. De activiteiten worden uitgebreid met nieuwe engineering en las-constructie afdelingen. Er wordt gestreefd naar grootschalige turnkey projecten. Klanten worden ontzorgd met een A-tot-Z integrale projectaanpak en een sterke dienst na verkoop.

 
 

 

 
 
 
 

 

 
 
2023

Maxpac groeit

Alex Govaert vervoegt het management en wordt mede-eigenaar. Maxpac groeit organisch verder en stelt ondertussen meer dan 20 mensen te werk. Er wordt verder ingezet op de goede service en sterke relaties met klanten en leveranciers.

Mensen die niet bij de pakken blijven zitten

Het Maxpac team

Een trouwe groep van collega's met jaren ervaring in het ontwerpen, bouwen, installeren, beheren, optimaliseren en onderhouden van verpakkingslijnen voor tal van sectoren. Ontmoet onze packaging experts!

Maak alvast even kennis met de ervaren Maxpac ploeg. Of vind een specifiek contactpersoon die je kan helpen met jou vraag of probleem!

Sales Manager

Alex Govaert


Service Manager

Abdellah Chiua


Sales Engineer

Bart Van den Eynde


Aan de slag bij Maxpac?

Ook zin gekregen om uit te pakken met je talenten in ons team? Ontdek nu onze openstaande vacatures of solliciteer vrijblijvend en vertel ons hoe je onze onderneming kan verrijken met je talenten. We kijken uit naar je kandidatuur!

Ontdek onze jobs