Ga naar de hoofdinhoud
Kartonvel applicator

Kartonvel applicator

Machine ontworpen om papieren onder- of tussenlagen aan te brengen onder en tussen verpakte producten die op pallets rusten.

Ontdek de mogelijkheden
Upgrade je verpakkingslijn

Stabileer je lading voor opslag en transport

De lagen voorkomen dat verpakkingen wegglijden of beschadigd raken, en dragen bij aan de stabiliteit van de lading tijdens opslag en transport.

De machine kan verschillende soorten tussenlagen aanbrengen, waaronder papier, karton en antislipmateriaal, afhankelijk van de specifieke behoeften van de lading. De applicator plaatst automatisch de tussenlagen op de juiste positie, wat zorgt voor een consistente en efficiënte werking zonder handmatige tussenkomst.

De interlayer handling systemen zijn volledig geïntegreerd met de logistieke lijn, ontworpen en verzekerd door onze interne engineering. Dit zorgt voor een optimale integratie binnen de bestaande productie- en verpakkingsprocessen. De machine is flexibel in gebruik en kan worden aangepast aan verschillende ladingstypes en -groottes, wat zorgt voor veelzijdigheid in diverse industriële toepassingen.

De applicator zorgt ervoor dat tussenlagen consistent en nauwkeurig worden geplaatst, wat bijdraagt aan de stabiliteit van de lading en bescherming biedt tegen beschadigingen en verschuivingen tijdens transport en opslag. Door tussenlagen automatisch aan te brengen, vermindert de machine de noodzaak voor handmatige arbeid, wat resulteert in hogere efficiëntie en lagere operationele kosten. Bovendien wordt er bespaard op verzendkosten door het gebruik van stevige tussenlagen voor transport zonder pallets.

Eigenschappen


 • Verbeterde lading stabiliteit en bescherming
 • Efficiëntie en kostenbesparing
 • Naadloze integratie
 • Brede toepassing
Vraag het aan een expert

Packaging advies

Niet zeker of deze oplossing de perfecte fit vormt voor jouw verpakkingsproces?

Laat je vrijblijvend en kostenloos adviseren door een Maxpac expert over de mogelijkheden. We antwoorden je de eerstvolgende werkdag. Zonder verplichtingen.

Sales Manager

Alex Govaert


Ik wil vrijblijvend advies


  Je voornaam en familienaam.
  Voor een snel of eenvoudig advies.
  Voor extra vragen of een langere uitleg.
  De juiste context voor jouw vraag.
  Je exacte vraag met details over jouw producten, omgeving, oppervlakte en eisen verzekeren een goed advies.
  Je ontvangt 4x per jaar PackEdge, onze nieuwsbrief met know-how, trends en innovaties in de verpakkingssector.