Ga naar de hoofdinhoud

Pallet transport en handling

Componenten om geladen palletten veilig en efficiënt te verplaatsen tussen de verschillende machines in je verpakkingslijn.

Lees verder
Pallet transportsystemen

Pallet transportsystemen

Maxpac

Onze pallet transport oplossingen bieden efficiënte & modulaire componenten om palletten efficiënt en veilig doorheen je verpakkingslijn of fabriek te vervoeren

Pallet pers

Pallet pers

Maxpac

De palletpers is een gespecialiseerde machine ontworpen voor het persen van geladen pallets met zakken.

Pallet lift

Pallet lift

Maxpac

Deze hefeenheden met hydraulische of elektromechanische werking bieden een veelzijdige oplossing voor het aanpassen van de hoogte in productielijnen.

Pallet centrering

Pallet centrering

Maxpac

Palletcentrering is een onmisbaar hulpmiddel in toepassingen waar een feilloze en nauwkeurige positionering van pallets een must is.

Kartonvel applicator

Kartonvel applicator

Maxpac

Machine ontworpen om papieren onder- of tussenlagen aan te brengen onder en tussen verpakte producten die op pallets rusten.

Pallet weegsysteem

Pallet weegsysteem

Maxpac

Integreer een nauwkeurige weging met je stretchwikkelaars of omsnoeringsmachines voor een naadloze en efficiënte gewichtscontrole.

Pallet(ont)stapelaar

Pallet(ont)stapelaar

Maxpac

Pallet(ont)stapelaars dragen bij aan een efficiënter en veiliger logistiek proces door de noodzaak van handmatige tussenkomst te minimaliseren.

Laat je inpakken door ons

Refurbished machine aanbod

Snel lever- en betaalbare machines en componenten

Wij bieden regelmatig gebruikte verpakkingsmachines aan zoals vulmachines, palletisers en toebehoren voor je verpakkingslijn. Ons tweedekans aanbod wordt grondig nagekeken, getest en opgefrist voor een tweede leven in jouw productieomgeving.

Dankzij een korte levertermijn en de nodige garanties, ben je in no time gepakt en gezakt. En volledig gerust.

Ontdek ons occasie aanbod