Ga naar de hoofdinhoud
Flex-Auto big bag vulstation

Flex-Auto big bag vulstation

De Flex-Auto is de ultieme oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar maximale efficiëntie en automatisering in hun big bag vulprocessen.

Ontdek de mogelijkheden
Upgrade je verpakkingslijn

Top-of-the-Line big bag vulinstallatie

De Flex-Auto Big Bag is de meest geavanceerde vulinstallatie die Maxpac aanbiedt, voortbouwend op de kenmerken van de Flex-Plus machine.

Met geïntegreerd pallettransport, een palletontstapelaar, een topvelapplicator en andere geavanceerde functies, biedt de Flex-Auto een ongeëvenaarde mate van automatisering en capaciteit. Deze installatie zorgt voor een veilige en ergonomische werkomgeving, vermindert operationele kosten en verhoogt de algehele productiviteit. De veelzijdigheid en geavanceerde functies maken de Flex-Auto tot een waardevolle investering voor uiteenlopende industriële toepassingen.

De installatie is uitgerust met een systeem voor automatisch pallettransport, waardoor pallets efficiënt naar de juiste positie worden verplaatst zonder handmatige tussenkomst. Dit verhoogt de snelheid en efficiëntie van het vulproces. De palletontstapelaar zorgt ervoor dat lege pallets automatisch worden toegevoegd aan de lijn, wat de continuïteit van het proces waarborgt en de noodzaak voor handmatige toevoeging elimineert. De geïntegreerde topvel applicator plaatst automatisch beschermende topvellen op de pallets, wat de producten beschermt tegen stof en vocht tijdens opslag en transport.

Al deze automatisaties en extra modules worden opgebouwd rond de Flex-Plus big bag vulmachine van Maxpac. Dankzij deze slimme combinatie benut je in tal van industrieën het maximale potentieel van je vulproces en maximaliseer je kostenefficiëntie, veiligheid en ergonomie.

Eigenschappen


 • Flex-Plus big bag machine als kern
 • Automatisch pallettransport
 • Palletontstapelaar
 • Topvel applicator
Vraag het aan een expert

Packaging advies

Niet zeker of deze oplossing de perfecte fit vormt voor jouw verpakkingsproces?

Laat je vrijblijvend en kostenloos adviseren door een Maxpac expert over de mogelijkheden. We antwoorden je de eerstvolgende werkdag. Zonder verplichtingen.

Sales Manager

Alex Govaert


Ik wil vrijblijvend advies


  Je voornaam en familienaam.
  Voor een snel of eenvoudig advies.
  Voor extra vragen of een langere uitleg.
  De juiste context voor jouw vraag.
  Je exacte vraag met details over jouw producten, omgeving, oppervlakte en eisen verzekeren een goed advies.
  Je ontvangt 4x per jaar PackEdge, onze nieuwsbrief met know-how, trends en innovaties in de verpakkingssector.