Ga naar de hoofdinhoud
Basic big bag vulstation

Basic big bag vulstation

Manueel en eenvoudig big bag vulstation waarbij de big bag hangend wordt afgevuld en gewogen. Beschikbaar in standaard uitvoering of volledig op maat.

Ontdek de mogelijkheden
Upgrade je verpakkingslijn

Basis big bag vulstation

Eenvoudig manueel big bag vulstation waarbij de big bag hangend wordt afgevuld en gewogen. Beschikbaar in de standaard uitvoering of volledig op maat.

Het big bag vulstation van Maxpac is een robuuste en efficiënte oplossing voor het vullen van grote zakken (big bags) met bulkmateriaal. Dit systeem is ontwikkeld met aandacht voor eenvoud, gebruiksgemak en nauwkeurigheid.

Het vulstation is ontworpen voor manuele bediening waarbij de big bag hangend wordt gewogen. Dit ontwerp zorgt ervoor dat de big bag tijdens het vulproces nauwkeurig wordt gemonitord om de gewenste vulhoeveelheid te bereiken. De weeginstallatie is ijkwaardig, wat betekent dat het systeem voldoet aan de wettelijke eisen voor nauwkeurige metingen en certificeringen.

De eenvoud van het ontwerp maakt het een kosteneffectieve oplossing zonder in te boeten op efficiëntie. Vorkliftchauffeurs kunnen een lege pallet onder de gevulde big bag plaatsen en deze gemakkelijk opheffen en verplaatsen. Dit minimaliseert de noodzaak voor extra handling apparatuur en verhoogt de operationele snelheid.

Maxpac biedt het big bag vulstation zowel in een standaard ontwerp als in volledig op maat gemaakte oplossingen. De standaard versie biedt een snelle en kosteneffectieve oplossing voor veelvoorkomende vulbehoeften. Voor specifieke eisen en omstandigheden kan een maatwerkoplossing worden ontwikkeld, waarbij het vulstation volledig wordt aangepast aan de unieke eisen van de klant.

Eigenschappen


 • Dubbelwandige vulmond met blaasbalg of manuele zakkenklem
 • Ijkwaardige weegsturing
 • Uitbreidbaar met operator bordes en bulkhopper
 • In combinatie met weegplateau voor bv. octabins
 • Flexibel in keuze van materialen & componenten
 • Geschikt tot 1.500 kilogram
Vraag het aan een expert

Packaging advies

Niet zeker of deze oplossing de perfecte fit vormt voor jouw verpakkingsproces?

Laat je vrijblijvend en kostenloos adviseren door een Maxpac expert over de mogelijkheden. We antwoorden je de eerstvolgende werkdag. Zonder verplichtingen.

Sales Manager

Alex Govaert


Ik wil vrijblijvend advies


  Je voornaam en familienaam.
  Voor een snel of eenvoudig advies.
  Voor extra vragen of een langere uitleg.
  De juiste context voor jouw vraag.
  Je exacte vraag met details over jouw producten, omgeving, oppervlakte en eisen verzekeren een goed advies.
  Je ontvangt 4x per jaar PackEdge, onze nieuwsbrief met know-how, trends en innovaties in de verpakkingssector.