Ga naar de hoofdinhoud
Vlakfolie Zakkenvulmachine (VFFS)
Zakkenvulmachines    VAI

Vlakfolie Zakkenvulmachine (VFFS)

Vorm-, vul- en sluitmachines voor vlakfolie. Capaciteit mogelijk tot maar liefst 1.500 zakken per uur en een ruim weegbereik van 100 gram tot 50 kilogram.

Ontdek de mogelijkheden
Upgrade je verpakkingslijn

Vul- en sluitmachines voor vlakfolie

Geschikt voor het betrouwbaar verpakken van een grote verscheidenheid aan producten met volumes tot 50 kilogram of 100 liter.

Deze verticale afzakmachines zijn ontworpen voor het vullen en sluiten van verschillende zakformaten met een gewicht van 500gr tot 50kg en tot 100l volume.

VFFS of Vertical Form Fill Seal machines kunnen een breed scala aan producten verpakken. Van grond tot compost, turf, schors, houtpellets, meststoffen, waspoeder, zand, stenen, aggregaten, dierenvoeding, poeders, zout, koffie, suiker, korte pasta, rijst, meel, kruiden.

Deze handige verpakkingsmachine maakt PE-zakken of gelamineerde zakken van vlakke folie. Dit met behulp van impuls sealbalken (voor PE biseal films) of hot bar sealbalken (voor gelamineerde monoseal films). Vervolgens weegt en doseert het in de zak de gewenste hoeveelheid te verpakken product. En tenslotte wordt de zak gesloten en afgeleverd aan de uitvoerband.

Onze verticale verpakkingsmachines van VAI zijn het resultaat van dertig jaar ervaring. Ze zijn niet alleen geschikt voor verschillende formaten. Ze staan tevens garant voor betrouwbaarheid en onderhoudsgemak. Tot slot drukken ze de bedrijfskosten dankzij het goedkope verbruiksmateriaal, de compacte voetafdruk en het lage energieverbruik.

Bovenop dit alles, zijn alle machines aanpasbaar. Doseer-en weegsystemen, transportsystemen, roestvrijstalen of gelakte stalen structuren op maat toevoegen zijn altijd mogelijk. Zo sluiten onze oplossingen steeds optimaal aan op jouw specifieke verpakkingsnoden.

Deze duurzame verpakkingsoplossing zorgt voor een sterk rendement. Het is daarom een slimme investering! Bij Maxpac kan je dan ook kiezen uit tal van halfautomatische tot volautomatische oplossingen. Telkens verkrijgbaar met meerdere opties en mogelijkheden.

Eigenschappen


 • Verschillende formaten
 • Doseersysteem ifv productkenmerken
 • Meerdere folietracking mogelijkheden
 • Brick pack (gevacumeerde) versie
 • Volledige RVS uitvoering
 • ATEX zone 22 versie
Vraag het aan een expert

Packaging advies

Niet zeker of deze oplossing de perfecte fit vormt voor jouw verpakkingsproces?

Laat je vrijblijvend en kostenloos adviseren door een Maxpac expert over de mogelijkheden. We antwoorden je de eerstvolgende werkdag. Zonder verplichtingen.

Sales Manager

Alex Govaert


Ik wil vrijblijvend advies


  Je voornaam en familienaam.
  Voor een snel of eenvoudig advies.
  Voor extra vragen of een langere uitleg.
  De juiste context voor jouw vraag.
  Je exacte vraag met details over jouw producten, omgeving, oppervlakte en eisen verzekeren een goed advies.
  Je ontvangt 4x per jaar PackEdge, onze nieuwsbrief met know-how, trends en innovaties in de verpakkingssector.