Ga naar de hoofdinhoud
Rekhoesmachine

Rekhoesmachine

Zet in op extra bescherming en een perfecte presenatie door je palletlading te hoeseren. Win op uitstraling terwijl je bezuinigt op retours en energie.

Ontdek de mogelijkheden
Upgrade je verpakkingslijn

Voorzie tot 120 pallets per uur van een feilloze bescherming

Presenteer je producten in topconditie dankzij de meest hoogwaardige afwerking

Soms is het omwikkelen van de palletlading met folie onvoldoende. Wanneer pallets buiten worden opgeslagen of vervoerd worden kan je ook best de bovenkant van de lading beschermen met een extra laag.

Door een hoes van meerlagige folie over de bovenkant van de pallet te spannen, bescherm je de lading extra goed tegen water, vocht, stof en UV-straling. Daarnaast kan je hierdoor ook het risico op beschadiging verminderen. Dankzij een geavanceerde technologie waarbij een buisvormige rekbare folie zich perfect aanpast aan de vorm van de lading, wordt extra stabiliteit toegevoegd. Hierdoor kan de pallet tijdens het transport onmogelijk verschuiven of vallen waardoor schade voorkomen kan worden. Als kers op de taart is het snijden en verwijderen van deze type folie erg gemakkelijk en snel.

Ondanks de machine tot 120 pallets per uur kan verwerken, bespaart dit systeem tot 50% op energie en verpakkingsmaterialen. In tegenstelling tot vele andere verpakkingssystemen gebruikt deze machine alleen de exacte hoeveelheid folie die nodig is, met minder verlies en afval tot gevolg. Omdat het geen gasinstallatie nodig heeft, verlaag je tevens het energieverbruik.

Tot slot zorgt het systeem voor een perfecte presentatie. Plooien en rimpels zijn verleden tijd. De folie zorgt voor totale transparantie en helderheid waardoor de producten en het merk steeds goed zichtbaar zijn.

Met hun flexibiliteit en efficiƫntie zijn rekhoesmachines een waardevolle aanvulling op elk logistiek proces, waarbij veiligheid, automatisatie en product integriteit voorop staan!

Eigenschappen


 • Besparing op folie en energie
 • Verhoogde pallet stabiliteit
 • Ultieme bescherming
 • Perfecte presentatie

Vraag het aan een expert

Packaging advies

Niet zeker of deze oplossing de perfecte fit vormt voor jouw verpakkingsproces?

Laat je vrijblijvend en kostenloos adviseren door een Maxpac expert over de mogelijkheden. We antwoorden je de eerstvolgende werkdag. Zonder verplichtingen.

Sales Manager

Alex Govaert


Ik wil vrijblijvend advies


  Je voornaam en familienaam.
  Voor een snel of eenvoudig advies.
  Voor extra vragen of een langere uitleg.
  De juiste context voor jouw vraag.
  Je exacte vraag met details over jouw producten, omgeving, oppervlakte en eisen verzekeren een goed advies.
  Je ontvangt 4x per jaar PackEdge, onze nieuwsbrief met know-how, trends en innovaties in de verpakkingssector.