Ga naar de hoofdinhoud
Robot Palletiseermachine

Robot Palletiseermachine

Compacte systemen die door robotarmen veelzijdig inzetbaar zijn. Perfect voor een breed scala aan producten, verpakkingen en wisselende verpakkingsvereisten.

Ontdek de mogelijkheden
Upgrade je verpakkingslijn

Voor stapelen, verpakken, orderpicken en meer.

Versnel je productie- én logistiek proces dankzij multifunctioneel inzetbare palletisers.

Onze robot palletiseermachines maken gebruik van geautomatiseerde armen om zo sneller, veiliger en nauwkeuriger goederen op pallets te stapelen.

Omdat de robotarmen PLC-gestuurd zijn en dus programmeerbaar, kunnen ze heel wat verschillende taken uitvoeren. Van het oppakken van producten van een transportband, tot het stapelen van de producten volgens een vooraf bepaald patroon alsook het plaatsen van de voltooide pallet op een palletiseerplaats.

Daarnaast zijn ze compact en vragen ze weinig onderhoud, waardoor ze van ongeziene meerwaarde zijn in elke productie- en logistieke omgeving. We bieden verschillende types met zowel een draaiarmrobot als monokolom.

De draaiarmrobots hebben een draaiende arm die horizontaal kan bewegen rond een vast punt. Ze kunnen hierdoor producten oppakken van verschillende invoerlijnen. Perfect om grote volumes van lichte goederen snel en flexibel te verwerken.

De monokolomrobot heeft een verticale arm die langs een enkele kolom omhoog en omlaag kan bewegen. Optimaal om zwaardere producten te kunnen palletiseren met hoge nauwkeurigheid. Zelfs voor pallets op vloerhoogte!

Een veel omvattende oplossing die dankzij automatiseringsvoordelen zoals een hogere snelheid, verbeterde efficiëntie en verminderde tussenkomst van manuele handelingen, de investering meer dan waard maken.

Eigenschappen


 • Eenvoudig in onderhoud
 • Mogelijk in kleinere ruimtes
 • Positieve impact op arbeidskosten
 • Meer dan stapelen alleen

Vraag het aan een expert

Packaging advies

Niet zeker of deze oplossing de perfecte fit vormt voor jouw verpakkingsproces?

Laat je vrijblijvend en kostenloos adviseren door een Maxpac expert over de mogelijkheden. We antwoorden je de eerstvolgende werkdag. Zonder verplichtingen.

Sales Manager

Alex Govaert


Ik wil vrijblijvend advies


  Je voornaam en familienaam.
  Voor een snel of eenvoudig advies.
  Voor extra vragen of een langere uitleg.
  De juiste context voor jouw vraag.
  Je exacte vraag met details over jouw producten, omgeving, oppervlakte en eisen verzekeren een goed advies.
  Je ontvangt 4x per jaar PackEdge, onze nieuwsbrief met know-how, trends en innovaties in de verpakkingssector.