Ga naar de hoofdinhoud
Nieuwe website Maxpac by Valuency
Actua    18.02.2024

Maxpac heeft een nieuwe website!

We zijn trots op onze nieuwe website! Verken onze machines, diensten en expertise. Vind wat je zoekt en contacteer ons snel voor advies op jouw maat!

Verder lezen

Welkom op onze gloednieuwe website – dé bestemming voor duurzame en rendabele verpakkingsoplossingen! Ben je op zoek naar een specifieke machine of zelfs een volledige turnkey oplossing?

De machines

We zijn trotse, en in sommige gevallen exclusieve, verdeler & partner van meerdere sterke merken in de verpakkingsindustrie. Ontdek hier onze uitgebreide reeks verpakkingsoplossingen, van geavanceerde zakkenvulmachines tot efficiënte bulkhandelingssystemen en nauwkeurige palletiseer- en foliemachines. Nog geen duidelijk idee van wat je precies nodig hebt? Op basis van het te verpakken product geven we je alvast meer richting. En uiteraard staan onze experts ook altijd klaar om je vrijblijvend te adviseren!

Onze diensten

Ons team staat paraat om jou de beste service te bieden. 24/7 zorgt Maxpac voor een vlekkeloos verloop en optimaal rendement van jouw verpakkingsprocessen. Hiervoor bieden we een uitgebreid aantal diensten aan. Zo kan je bij ons terecht voor het onderhoud van je machinepark en opleidingen voor je medewerkers. Ook voeren we kalibraties uit en kunnen we je verpakkingslijn moderniseren of omschakelen via revisie en ombouw.

Boeiende business cases

Ontdek hoe we complexe uitdagingen hebben aangepakt en opgelost voor onze klanten. Deze cases zorgen niet enkel voor inspiratie, maar leveren ook interessante inzichten op voor jouw sector!

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over Maxpac. Ontdek ons op events en toonaangevende beurzen, kom alles te weten over onze nieuwste machines en volg de laatste trends & innovaties in de verpakkingsindustrie op de voet!