Stel hier uw vraag

Zouten verpakken

✔ Servicedienst 24/7
✔ Specialist in de verpakkingsindustrie
✔ Persoonlijk advies op maat

Wilt u zouten verpakken met behulp van een efficiënte machine? Bij MAXPAC in Temse kunnen wij u gegarandeerd helpen. Wij verkopen een groot assortiment aan verpakkings- en doseermachines. Ons professioneel team helpt u met veel plezier om een juiste keuze te maken en ook na uw aankoop staan wij voor u klaar met een 24 op 7 servicedienst.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk hier ons volledige aanbod

Zouten efficiënt verpakken met de juiste machine

Als u zouten produceert en op zoek bent naar een industriële machine die uw producten efficiënt kan verpakken, kunt u  bij ons terecht. Niet alleen bij uw aankoop, maar ook daarna staan onze medewerkers klaar voor gericht advies. Heeft uw machine dringend een onderhoud nodig? Wij sturen onmiddellijk een van onze vakmensen uw kant uit. Wilt u naast een verpakkingsmachine ook een palletiseermachine kopen? Ontdek ons hele aanbod.

bigbag vulsysteem

Laat  u helpen door ons

Weet u niet meteen welke machine geschikt is om zouten te verpakken? Aarzel niet en neem contact op met ons. U kunt mailen naar info@maxpac.be of het online contactformulier invullen. Onze medewerkers luisteren naar uw wensen en staan u bij met raad en daad. Wilt u weten wat u kunt verwachten? Kijk dan naar onze vorige realisaties zoals een container tilt systeem en nog veel meer.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

© Copyright 2020 Maxpac - Privacybeleid - All Rights Reserved - Powered By MWAD.be