Stel hier uw vraag

Weegsturing

✔ Servicedienst 24/7
✔ Specialist in de verpakkingsindustrie
✔ Persoonlijk advies op maat

Bij MAXPAC kunt u terecht voor een ingebouwde weegsturing waarmee u uw bulkproducten perfect afweegt. Wij verkopen veel producten die u helpen bij het vullen van artikelen. Als jong en dynamisch bedrijf in Temse bieden wij een goede service aan. Zo kunt u ook na uw aankoop op onze hulp blijven rekenen voor een reparatie of een onderhoudsbeurt van uw machines.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk hier ons volledige aanbod

Een ingebouwde weegsturing in heel wat van onze machines

Als u op zoek bent naar een machine om uw bulkproducten te verpakken of doseren, vindt u bij ons zeker wat u zoekt. Wij verkopen heel wat innovatieve toestellen met een weegsturing. Zo kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld een big-bag vulsysteem met een ijkwaardige weegsturing. Ook onze andere palletiseer- en foliemachines bevatten een systeem om uw goederen te wegen. Weet u niet welke machine geschikt is voor u? Raadpleeg onze medewerkers voor gericht advies.

bigbag vulsysteem

Ontdek nu al onze diensten

Zoekt u een goede machine met weegsturing om meststoffen, zouten of een ander bulkproduct te verpakken? Neem snel contact op met MAXPAC voor meer informatie. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@maxpac.be of het online contactformulier in te vullen. U krijgt van ons zo snel mogelijk een antwoord op uw bericht.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

© Copyright 2020 Maxpac - Privacybeleid - All Rights Reserved - Powered By MWAD.be