Stel hier uw vraag

Stapelmachines

✔ Servicedienst 24/7
✔ Specialist in de verpakkingsindustrie
✔ Persoonlijk advies op maat

Als u op zoek bent naar innovatieve stapelmachines die uw productieproces vereenvoudigen kunt u terecht bij MAXPAC in Temse. Als dé specialist in industriële toestellen voor bulktoepassingen helpen wij u graag om de geschikte machine te vinden. Wij verkopen machines die wij zelf bouwen waardoor wij de kwaliteit kunnen garanderen en bieden zelfs enkele tweedehandstoestellen aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk hier ons volledige aanbod

Kwalitatieve stapelmachines kunt u het best bij ons kopen

De reden waarom u bij ons uw nodige stapelmachines moet kopen is eenvoudig. Wij bieden niet alleen een goede verkoopservice aan, maar ook na uw aankoop kunt u op ons rekenen voor een dringende reparatie of onderhoudsbeurt. Onze vakmensen geven u steeds gericht advies en helpen u de juiste keuze te maken. Heeft u naast stapelmachines nog andere industriële toestellen nodig? Ontdek ons aanbod aan wikkelmachines, doseermachines en big-bag lossystemen. Veel van onze machines bevatten trouwens een ingebouwde weegsturing zodat u nog gemakkelijker kunt werken.

bigbag vulsysteem

Kies een geschikte machine

Maak het uzelf gemakkelijk en kies voor stapelmachines van MAXPAC om de laatste stap in uw productieproces vlot te laten verlopen. Neem contact op als u meer informatie wenst door te mailen naar info@maxpac.be of het online contactformulier in te vullen. Als u op de hoogte wilt blijven van onze projecten, kunt u steeds een kijkje nemen op onze nieuwspagina.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

© Copyright 2020 Maxpac - Privacybeleid - All Rights Reserved - Powered By MWAD.be