Stel hier uw vraag

Revisie en ombouw

Uw bestaande oude machine laten doordraaien, ombouwen of investeren in een nieuwe machine? Wij kunnen u ondersteunen om uw business-case nauwkeurig uit te werken, vaak zien we dat klanten een retrofit verkeerd inschatten wat leidt tot verkeerde beslissing. Ook de steeds nieuwe en strengere wetgeving mag niet over hoofd worden gezien. We adviseren u graag om het volledige plaatje te in kaart te brengen.

Analyse business case

Aan de hand van diepgaand gesprek proberen we alle elementen aan het licht te brengen, vaak wordt een ombouw onderschat omdat de ‘verborgen’ kosten niet worden meegerekend. Een machine ombouwen, gaat u dus waarschijnlijk meer kosten dan u eerst dacht. Dat is natuurlijk geen fijn nieuws, maar wel de enige juiste. En daar is het ons om te doen: dat de cijfers kloppen. Zodat u de best mogelijke beslissing kan nemen.

Planning en realisatie

In samenspraak met de klant wordt een gedetailleerde planning opgemaakt.
Onze projectleider waakt over het projectresultaat en zal op open en transparante wijze rapporteren aan de klant.

Nazorg en opleiding

Misschien wel de belangrijkste fase is de nazorgfase. Hier gaan we de werking van de machine grondig testen. Aansluitend zorgen we ook voor de ondersteuning en training van het personeel.
Na de ombouw kan u steeds beroep doen op onze permanente servicedienst (24/7) voor al uw vragen of problemen.


Revisie Cases:

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

© Copyright 2020 Maxpac - Privacybeleid - All Rights Reserved - Powered By MWAD.be