Stel hier uw vraag

Palletiseermachine

✔ Servicedienst 24/7
✔ Specialist in de verpakkingsindustrie
✔ Persoonlijk advies op maat

Dankzij een palletiseermachine kunt u houten pallets op een efficiënte manier plaatsen. Als specialist in verpakkingsmachines is MAXPAC in Temse hét bedrijf dat u kan helpen bij de aankoop van het juiste toestel om te palletiseren. Ons ruime aanbod aan machines die wij zelf bouwen zorgt ervoor dat wij enkel kwaliteitsvolle producten leveren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk hier ons volledige aanbod

Een palletiseermachine vereenvoudigt uw productieproces

Een palletiseermachine zorgt ervoor dat uw productieproces eenvoudig en vlot verloopt. Bij MAXPAC vindt u diverse modellen waardoor u zeker en vast een geschikt toestel kunt kopen. Zo hebben wij bijvoorbeeld robotpalletisers waarbij u kunt kiezen voor een half- of volautomatische machine die kan palletiseren vanop grondniveau. U kunt er allerlei producten mee stapelen op pallets zoals houtpellets of meststoffen. Er is ook de mogelijkheid om een conventionele palletiseermachine te kopen die gebruikmaakt van een grijper. Weet u niet welk model het meest geschikt is voor uw productie? Onze medewerkers helpen u met veel plezier bij uw aankoop van een toestel om te palletiseren. Op die manier zorgen wij er samen voor dat u de juiste keuze maakt voor uw bedrijf.

bigbag vulsysteem

Laat u adviseren over palletiseren

Als u interesse heeft in een palletiseermachine, kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Stuur een e-mail naar info@maxpac.be of vul het online contactformulier in. U kunt bij ons terecht met al uw vragen. Wist u trouwens dat wij ook na uw aankoop bereikbaar blijven voor een onderhoud of reparatie? Naast machines die palletiseren, kunt u bij ook terecht voor alle andere soorten verpakkingsmachines zoals wikkel- en stapelmachines.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

© Copyright 2020 Maxpac - Privacybeleid - All Rights Reserved - Powered By MWAD.be