Stel hier uw vraag

Palletiseer en Folie Machines

   Terug

PRODUCTEN / Palletiseer-Folie

Wikkelmachines

Wikkelmachines worden ingezet voor het wikkelen van pallets met zakken, big-bags, dozen of andere goederen. MAXPAC in Temse beschikt over zowel eenvoudige platformwikkelaars als geautomatiseerde oplossingen met roterende arm of draaitafel. Als specialist in verpakkingsmachines helpen wij u graag bij uw zoektocht naar industriële toestellen.

Kies voor wikkelmachines van topkwaliteit

Bij ons kunt u terecht voor wikkelmachines met een elektronische gemotoriseerde voorrekwagen. Die is standaard geïnstalleerd op alle automatische rekwikkelaars en maakt een verlenging van 340% van de rekfolie mogelijk. We garanderen belastingstabilisatie met slechts 72 gram film*. Hieronder vindt u nog meer eigenschappen van onze wikkelmachines:

  • Manueel of automatisch wikkelsysteem
  • Voorrek van 340%
  • Mogelijkheid voor topvel
  • Tot 60 pallets per uur
  • Temperatuur gecontroleerde thermische sluiting
  • Uitbreidbaar met kettingtransport, bufferrollenbanen, shuttletransport,…

*Waarde verkregen met een pallet met afmeting 800 x 1200 mm, 1500 mm hoogte, gewikkeld met 10 omwentelingen, 5 kg gemiddelde klemkrachttoepassing, filmrol met 500 mm hoogte en 17 µm filmdikte.

Wij zijn de specialist in verpakkingsmachines

Of u nu een big-bag vulsysteem nodig heeft, een wikkelmachine of een ventielzakvulmachine, u kunt steeds rekenen op de hulp van onze vakmensen. Wij bieden een goede service waarbij wij u helpen bij zowel de keuze van uw aankoop, als bij het onderhoud van uw machine. Heeft u een dringende reparatie? Onze techniekers staan voor u klaar. Ontdek dus snel ons volledig aanbod aan afzakmachines en doseersystemen.

Ontdek wat wij voor u kunnen doen

Als u interesse heeft in onze wikkelmachines of andere bulktoepassingen, kunt u snel contact opnemen met ons. Stuur een mail naar info@maxpac.be of vul het online contactformulier in. Ga naar onze nieuwspagina als u op de hoogte wilt blijven van onze nieuwste projecten.Inschrijven voor onze nieuwsbrief

© Copyright 2020 Maxpac - Privacybeleid - All Rights Reserved - Powered By MWAD.be