Stel hier uw vraag

Octabin vuller

✔ Servicedienst 24/7
✔ Specialist in de verpakkingsindustrie
✔ Persoonlijk advies op maat

Schaf nu een octabin vuller aan bij MAXPAC in Temse. Wij zijn dé specialist in industriële toestellen voor bulktoepassingen en helpen u graag om de geschikte machines te vinden. Zo is het mogelijk om bij ons een octabin vuller aan te schaffen. Deze machine werkt goed samen met de big-bag systemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk hier ons volledige aanbod

Ons big-bag systeem werkt met een octabin vuller

Als u een octabin op een efficiënte manier wilt vullen, gebruik dan onze octabin vuller. Met deze machine is het mogelijk om gemakkelijk een octabin te vullen. De machine helpt u bij bulkbehandelingen. Zo kunt u gemakkelijk grote hoeveelheden in de octabin kwijt. Heeft u een ander systeem nodig om bulk te behandelen binnen uw bedrijf? Bekijk dan ook onze big-bag vulsystemen. Deze systemen zorgen ervoor dat u vele stoffen en artikelen kunt behandelen. Bij ons bedrijf helpen we u om uw verpakkingsproject op maat te maken. Ontdek nu onze verschillende services die u kunnen helpen binnen uw bedrijf.

bigbag vulsysteem

Ontdek nu onze services

Wilt u een octabin vuller bestellen? Neem dan contact met ons op. Heeft u nog vragen over de machine? Dan stuurt u een e-mail naar info@maxpac.be of vult u het online contactformulier in. Onze experts helpen u graag verder. Daarnaast voorzien de experts u van persoonlijk advies, zodat u altijd de beste machines voor u aanschaft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

© Copyright 2020 Maxpac - Privacybeleid - All Rights Reserved - Powered By MWAD.be