Stel hier uw vraag

Meststoffen verpakken

✔ Servicedienst 24/7
✔ Specialist in de verpakkingsindustrie
✔ Persoonlijk advies op maat

Produceert uw bedrijf meststoffen en zoekt u een eenvoudige manier om alles te verpakken? Bij MAXPAC helpen wij u graag met industriële oplossingen en machines. Als jong en dynamisch bedrijf werken wij met innovatieve toestellen die onze medewerkers zelf bouwen waardor wij de kwaliteit steeds kunnen garanderen. Onze vakmensen helpen u met veel plezier bij uw aankoop.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk hier ons volledige aanbod

Industriële machines om meststoffen te verpakken

Als u een goede machine wilt waar u efficiënt en eenvoudig meststoffen wilt mee verpakken, kunt u bij ons terecht. Bij ons krijgt u niet alleen hulp en begeleiding bij het kiezen van het geschikte toestel, maar ook na uw aankoop staan wij voor u klaar met een servicedienst die 24 op 7 bereikbaar is. Heeft u een dringende reparatie nodig? Onze techniekers komen heel snel bij u langs. Naast verpakkingsmachines, kunt u bij ons terecht voor wikkelmachines, doseersystemen en nog veel meer.

bigbag vulsysteem

Kies voor een efficiënte productie

Wilt u de hulp van MAXPAC in Temse inschakelen? Ons professioneel team staat voor u klaar voor gericht advies. Neem dus contact op met ons als u interesse heeft in onze machines om meststoffen, zouten of houtpellets te verpakken. U kunt ons bereiken door een mail te sturen naar info@maxpac.be of het online contactformulier in te vullen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

© Copyright 2020 Maxpac - Privacybeleid - All Rights Reserved - Powered By MWAD.be