Stel hier uw vraag

Houtpellets verpakken

✔ Servicedienst 24/7
✔ Specialist in de verpakkingsindustrie
✔ Persoonlijk advies op maat

Dankzij onze machines kunt u uw houtpellets snel en eenvoudig verpakken. MAXPAC is sinds enkele jaren een echte expert in de verpakkingsindustrie. Bij ons in Temse kunt u terecht voor machines op maat die wij met veel zorg bij u komen installeren. Ons assortiment bestaat uit machines die wij helemaal zelf bouwen waardoor wij steeds de kwaliteit kunnen garanderen. Als u dat wenst, bieden wij de mogelijkheid om tweedehandstoestellen te kopen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk hier ons volledige aanbod

Houtpellets verpakken met behulp van de beste machines

Als u nood heeft aan een degelijke machine om houtpellets te verpakken, helpen wij u graag. U kunt kiezen uit diverse machines die elk op hun beurt van topkwaliteit zijn. Nadat u een geschikte machine gekozen heeft, bekijken onze medewerkers om ze op maat te komen installeren. Ook na de installatie kunt u bij ons terecht voor het onderhoud of voor hulp mochten er problemen opduiken. Onze servicedienst is 24 op 7 bereikbaar. Naast verpakkingsmachines, kunt u bij ons ook voor andere industriële machines terecht zoals stapelmachines of doseersystemen.

bigbag vulsysteem

Vraag meer informatie

Heeft u interesse in de machines van MAXPAC om houtpellets, meststoffen of zouten te verpakken? Neem dan snel contact met ons op en vraag meer informatie over de mogelijkheden. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen of te mailen naar info@maxpac.be. Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

© Copyright 2020 Maxpac - Privacybeleid - All Rights Reserved - Powered By MWAD.be