Stel hier uw vraag

Doseersystemen

✔ Servicedienst 24/7
✔ Specialist in de verpakkingsindustrie
✔ Persoonlijk advies op maat

Met behulp van degelijke doseersystemen kunt u ervoor zorgen dat het verpakkingsproces van uw producten efficiënter verloopt. MAXPAC in Temse is sinds enkele jaren dé specialist in industriële machines om producten te verpakken. Bij ons kunt u rekenen op een uitstekende service waarbij wij advies geven bij uw aankoop, de geschikte machine komen installeren en achteraf ook blijven onderhouden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk hier ons volledige aanbod

Een divers aanbod aan verpakkings- en doseersystemen

De doseersystemen en vulmachines waar wij over beschikken zijn steeds machines die wij zelf bouwen. Als u dat wenst, kunt u ervoor kiezen om een tweedehandsmachine te laten installeren. In dat geval neemt u het best vrijblijvend contact op met ons zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken. Heel wat van onze toestellen voor de bulkindustrie hebben wij ook in stock.

bigbag vulsysteem

Informeer naar onze machines

Als u interesse heeft in de doseersystemen van MAXPAC, helpen wij u graag verder. Neem vrijblijvend contact op met ons en stel al uw vragen. Onze specialisten luisteren naar uw wensen en bekijken met u wat er mogelijk is. Vul het online contactformulier in of stuur een mail naar info@maxpac.be als u meer informatie wilt. Als u de geschikte machines gekozen heeft, stellen wij een correcte offerte op die rekening houdt met uw specifieke verwachtingen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

© Copyright 2020 Maxpac - Privacybeleid - All Rights Reserved - Powered By MWAD.be