Stel hier uw vraag

Big-bag Vulsystemen

PRODUCTEN / Big-bag Vulsystemen

Van een eenvoudig big-bag vulsysteem tot een volledig geautomatiseerde oplossing

Bij MAXPAC in Temse, nabij Sint-Niklaas, kunt u terecht voor big-bag vulsystemen. Onze machines vullen big-bags efficiënt waardoor uw productieproces sneller kan verlopen. Bij ons kunt u niet alleen een big-bag vulstation van een topmerk, zoals VAI en CONCETTI, kopen, maar wij bieden ook tweedehandstoestellen aan. Ons aanbod is ruim, waardoor u zeker uw gewenste machine zult vinden.

Big-bag vulsystemen kopen voor een efficiënter productieproces

Big-bag vulsystemen kunnen eenvoudig bulkproducten verpakken. Of het nu zouten, houtpellets, meststof of nog iets anders is, een big-bag vulstation is de ideale machine om uw producten te verpakken. Uiteraard is het van groot belang dat u het juiste toestel koopt. Onze medewerkers staan dan ook voor u klaar om u te begeleiden bij uw aankoop zodat u het juiste systeem koopt om uw big-bags te vullen.

Denk ook aan het onderhoud van uw big-bag vulstation

Als u interesse heeft in big-bag vulsystemen, dan zit u gegarandeerd goed bij MAXPAC. Wij geven u niet alleen gericht advies bij uw aankoop, maar  helpen u ook  daarna nog. Zo staan wij met veel plezier in voor het onderhoud van uw big-bag vulstation en sturen wij meteen een technieker ter plaatse als er een dringende reparatie moet gebeuren. Wist u trouwens dat wij al onze big-bag vulsystemen op maat komen leveren? Wij kunnen zelf zorgen voor een kleine ombouw van het toestel om big-bags te vullen zodat het  in uw ruimte past.

Koop uw big-bag vulstation bij een specialist

Wilt u graag meer informatie over onze big-bag vulsystemen? Neem dan zeker contact op met ons door te mailen naar info@maxpac.be of het online contactformulier in te vullen. Ontdek ons ruime aanbod aan toestellen om big-bags te lossen en te vullen, stapelmachines en doseersystemen. Als u op de hoogte wilt blijven van onze modellen voor een big-bag vulsysteem of andere machines, kunt u zich inschrijven op onze nieuwsbrief.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

© Copyright 2020 Maxpac - Privacybeleid - All Rights Reserved - Powered By MWAD.be