Stel hier uw vraag

Big-bag lossystemen

✔ Servicedienst 24/7
✔ Specialist in de verpakkingsindustrie
✔ Persoonlijk advies op maat

Als u big-bag lossystemen wilt installeren om uw productie sneller te laten verlopen, kunt u rekenen op de hulp van MAXPAC in Temse. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat op de hoogte is van de nieuwste technieken en u dus zeker kan helpen met advies over onze innovatieve machines. Wij bouwen alle machines zelf en verkopen ook tweedehandsmachines.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk hier ons volledige aanbod

Wij geven graag advies over big-bag lossystemen

In enkele jaren tijd is ons bedrijf uitgegroeid tot een specialist in de verpakkingsindustrie. Als u meer informatie wenst over de verschillende big-bag vul- en lossystemen kunt u dus zeker bij ons terecht. Wij bespreken met u de mogelijkheden, installeren uw gewenste machine en blijven vervolgens bereikbaar als er zich  problemen zouden voordoen. U krijgt van ons een verpakkingsmachine op maat. Naast big-bag lossystemen, vindt u bij ons ook zakvulsystemen, palletiseer- en stapelmachines.

bigbag vulsysteem

Ontdek ons aanbod

Wilt u graag meer informatie over onze big-bag lossystemen? Neem dan snel contact op met ons door het contactformulier in te vullen of een mail te sturen naar info@maxpac.be. Voor dringende vragen kunt u ons ook bereiken door te bellen naar +32 (0)3 710 51 70. Onze medewerkers geven u graag meer uitleg over onze machines en werkwijze.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

© Copyright 2020 Maxpac - Privacybeleid - All Rights Reserved - Powered By MWAD.be