Stel hier uw vraag

Zakkenvulmachines

   Terug

PRODUCTEN / Zakkenvulmachines

Ventielzak vulmachine

Als u op zoek bent naar een ventielzakvulmachine, kunt u terecht bij MAXPAC in Temse. De ventielzakinstallaties die u bij ons kunt kopen, zijn modulaire verpakkingsmachines die vanuit manuele uitvoering uitgebreid kunnen worden tot automatische afzakinstallaties. Wij hebben een ruim aanbod aan diverse industriële toestellen die wij zelf bouwen. Daardoor kunnen wij de kwaliteit van onze producten steeds garanderen.

Eigenschappen van een ventielzakvulmachine

Het sluiten van een ventielzakvulmachine kan door middel van een ultrasoon sluiting. De pneumatische packers kunnen ingezet worden voor diverse producten van granulaat tot zeer moeilijk stromende poeders, denk maar aan meststoffen, zouten of houtpellets. Hieronder geven wij u nog enkele andere specificaties:

  • Manueel tot volledig automatische uitvoering (incl. zakkenmagazijn en zakopsteker).
  • Capaciteit tot 200 zakken/uur per vulmond
  • Ultrasoon sluitsysteem aan de vulmond
  • Gewichten van 5 tot 50 kg
  • Geschikt in ATEX-omgeving

Vraag advies over onze machines

Heeft u interesse in een ventielzakvulmachine, een verpakkings- of wikkelmachine? Neem dan nu contact op met ons voor meer informatie. U kunt een mail sturen naar info@maxpac.be of het online contactformulier invullen. Onze medewerkers geven u meer uitleg over onze toestellen. Weet u niet meteen wat u van ons kunt verwachten? Kijk dan snel naar onze eerdere realisaties en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.
Gerelateerde machines

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

© Copyright 2020 Maxpac - Privacybeleid - All Rights Reserved - Powered By MWAD.be