Stel hier uw vraag

Zakkenvulmachines

PRODUCTEN / Zakkenvulmachines

De gepaste oplossing voor het vullen van droge stoffen in zakken van verschillend formaat.

Als u uw droge bulkproducten op een efficiënte manier wilt verpakken, kiest u best voor afzakmachines. Zo een zakvulmachine zorgt er namelijk voor dat uw stoffen snel en automatisch in grote big-bags gegoten worden. Als specialist in verpakkingsmachines is MAXPAC het aangewezen bedrijf in Temse om u te helpen bij uw aankoop van een afzakinstallatie.

Afzakmachines van de beste kwaliteit

De afzakmachines van MAXPAC zijn van de beste kwaliteit. Wij bouwen de machines die wij verkopen steeds in eigen beheer zodat wij kwaliteit kunnen garanderen. Toch bieden wij soms de mogelijkheid om een zakvulmachine tweedehands te kopen. Wij komen de afzakinstallatie of ander industrieel toestel op maat met veel plezier plaatsen. Dat wil zeggen dat onze vakmensen uw toestel eventueel kunnen ombouwen of aanpassen als dat nodig is. Ook na de plaatsing blijven wij bereikbaar voor het onderhoud en eventuele reparatie. Onze servicedienst is 24 op 7 bereikbaar. Wanneer het dringend is, sturen wij meteen een technieker op pad.

Groot aanbod aan afzakmachines en andere bulktoepassingen

Bij ons vindt u een groot aanbod aan diverse industriële toestellen. Wilt u droge of natte stoffen verpakken in grote zakken? Wij helpen u bij de zoektocht naar de geschikte afzakinstallatie. Zo hebben wij een ventielzakvulmachine en nog veel meer. U kunt onder meer kiezen uit manuele of automatische afzakmachines en andere doseersystemen. Wij verkopen het allemaal. Vraag dus zeker meer informatie aan onze vakmensen als u twijfelt over welke machine u moet kopen. Zij voorzien u van persoonlijk advies over een zakvulmachine die bij uw bedrijf past. Zoekt u een andere vulmachine? Bekijk dan ook eens onze octabin vuller.

Vind de geschikte zakvulmachine voor uw bedrijf bij ons

Weet u niet welke afzakinstallatie het meest geschikt is voor u? Vraag dan meer informatie over een afzakinstallatie door een e-mail te sturen naar info@maxpac.be of het online contactformulier in te vullen. Naast afzakmachines, kunt u bij ons terecht voor palletiseermachines en veel meer. Onze medewerkers geven u graag meer uitleg over een zakvulmachine, al onze andere producten en servicediensten.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

© Copyright 2020 Maxpac - Privacybeleid - All Rights Reserved - Powered By MWAD.be