Stel hier uw vraag

Zakkenvulmachines voor droge stoffen geschikt voor diverse type verpakkingen en sluitsystemen.

Van mobiele manuele tot automatische big-bag vulsystemen

Verschillende oplossingen voor lossen en ompakken van uw producten. Ook toebehoren zoals printers, metaaldetectoren, controlewegers,..

Palletiseer en wikkelsystemen voor zakgoed en dozen

Een verpakkingsproject op maat dankzij de beste machines

MAXPAC in Temse biedt een verpakkingsproject op maat aan. Met een groot assortiment aan verpakkingsmachines zijn wij de specialist die u zoekt. Heeft u interesse in een big-bag vulsysteem? Of wilt u een efficiënte stapel- of wikkelmachine? Onze experten staan u graag bij met gericht advies zodat u de juiste machine kunt kopen.

Een verpakkingsproject op maat laten maken

Onze innovatieve toestellen zorgen mee voor een vlot verloop van uw productieproces. Daarom maken we uw verpakkingsproject volledig op maat. Wij bouwen alle machines die wij verkopen in eigen beheer zodat u kunt rekenen op de beste kwaliteit. Als u het wenst, kunt u bij ons ook tweedehandstoestellen kopen. In alle gevallen zorgen wij ervoor dat uw afzakinstallatie of palletiseermachine aangepast wordt naar de noden van uw productie. Als u niet meteen weet welke machine u nodig heeft, helpen onze medewerkers u graag om een juiste keuze te maken.

Ontdek nu onze persoonlijke service

Als u interesse heeft in een verpakkingsproject op maat, kunt u rekenen op de hulp van MAXPAC. Als jong en dynamisch bedrijf verkopen wij de beste toestellen zoals wikkel- en stapelmachines en bieden wij een uitstekende service. Zo blijven wij ook na uw aankoop beschikbaar voor een onderhoud of reparatie. Onze servicedienst is 24 op 7 bereikbaar.

Wij kunnen verschillende referenties voorleggen in diverse sectoren.
Bekijk wat wij kunnen betekenen voor uw productie en logistiek.

Contacteer ons

Vraag over onze services of producten? Wij helpen je graag verder.

Maxpac Home Contact
Inschrijven voor onze nieuwsbrief

© Copyright 2020 Maxpac - Privacybeleid - All Rights Reserved - Powered By MWAD.be